Serviciile noastre

Fotografie
Producție Video
Tururi virtuale
Live Broadcast
Postproductie
Asistență și producție

Principalele noastre servicii

Noi creăm imagine, continut video si tururi virtuale pentru clienți care au nevoie de soluții creative, folosindu-ne de tehnici experimentate, proprii, unice și de tehnologia de ultimă generație. Ne adaptăm nevoilor clienților și venim în sprijinul lor cu soluții și logistică pentru a-și putea îndeplini proiectele.

Echipa noastră este formata din fotografi profesioniști cu o experienta de peste 15 ani, care stăpânesc toate tehnicile și modalitățile de fotografiere, avand o singură misiune, aceea de a-ti oferi un produs remarcabil și unic.

Fiecare proiect este, în esență, diferit, iar echipa Artboard are know-how-ul și capacitățile de a se adapta cerințelor, oricare ar fi acestea. Am deprins această calitate din colaborările cu multe companii de toate dimensiunile și de toate formele, oferind servicii dedicate de excelență și mentinând totodată o neutralitate între proiecte prin implementarea artistică.

Fotografia este mai mult decât o imagine pe o pagină și ne angăjam în toate formele de comunicare vizuală pentru a transmite mai departe mesajul cerut.

Fotografie de produs

Fotografii la conferințe / prezentări

Fotografii la evenimente sportive

Fotografii la concerte

Sedință foto corporate / portrete

Fotografie cu locații

Intregul proces de productie si postproductie este atent analizat de echipa noastra, tocmai ca strategia ta de marketing digital sa isi atinga telul.

Ca sa ii poti da o fata si o voce businessului tau, sa il aduci mai aproape de oamenii din era digitala si sa fii mai vizibil, ai nevoie de o camera, dar si de un om creativ in spatele ei care sa dea o forma finala imaginii.

Pentru a putea da viata mesajului transmis este nevoie de o tenta sporita si de un talent deosebit in etapa postproductiei.

O bună metodă de prezentare a unei locații sau a unui produs este printr-un tur virtual sau un video 360º.

Tururile virtuale îți oferă posibilitatea de a vizualiza o locație dintr-o perspectivă foarte largă și sunt ideale pentru a-ți prezenta spațiul ca și cum ai fi acolo. Un tur virtual pe pagina personală sau integrat în Google Maps îți aduce o vizibilitate sporită și îți îmbunătățește vizibilitatea în Google.

Noi avem o experiență de peste 5 ani ca agenție în publicarea de tururi virtuale în Google Maps pentru mii de locații din Europa.

Conținutul video a devenit o parte foarte importantă în orice campanie online sau TV, iar prin transmisiuni Live puteți crea o legătură strânsă cu audiența voastră.

Noi avem capacitatea tehnică de a produce și de a trasmite conținut video din orice locație. Studioul nostru este mobil, putem filma cu pana la 8 camere video, asigurăm sonorizare, iluminare, montaj în timp real și grafică adăugată.

Voi trebuie doar să vă adresați comunității voastre online.

Principiul nostru este că orice imagine publicată trebuie retușată înainte. Astfel, toate fotografiile realizate de noi pentru clienții noștri sunt editate înainte de predare. Iar în cazul în care ai nevoie de o manipulare avansată asupra imaginilor, echipa noastră este specializată să producă orice rezultat este dorit.

De asemenea, oferim servicii suport pentru editarea fotografiilor realizate extern.

De multe ori este dificil să adaptezi un produs sau serviciu nevoilor tale. Noi avem expertiza și experiența de a-ți oferi consultanță, astfel încât serviciile și produsele pe care le achiziționezii să se potrivească perfect canalului tău de difuzare și să ai un maxim de expunere.

Pe parte de producție, oferim servicii de suport pentru realizarea proiectelor tale. Astfel, nu va trebui să îți bați capul cu problemele legate de găsirea actorilor, a locațiilor, a cateringului, a make-uplui, etc.