Despre noi

Fotografie
Producție Video
Tururi virtuale
Live Broadcast
Postproductie
Asistență și producție

Despre Noi

Rezultate rapide: Nu ne pierdem în detalii și facem totul posibil ca proiectele să fie implementate rapid.

Rezolvăm orice problemă: Avem o mare experiență în spate care ne ajută să depășim orice.

Suport permanent: Păstrăm o strânsă legătură cu clienții noștri și le oferim suport de fiecare dată când au nevoie.

Bine ai venit!

Noi suntem Artboard, o agenție de creație formată din profesioniști cu rezultate recunoscute în peste 15 ani de activitate, oameni cu minți deschise și principii solide, al căror nume reprezintă o garanție a calității. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, avem un portofoliu de clienți satisfăcuți care atestă profesionalismul nostru.

La Artboard ești înțeles când discuți despre concepte, despre strategii, despre schițe și imagini, despre producții media, fotografii, video și nu în ultimul rând când vorbești despre producție publicitară. În alți termeni, dacă ești în căutarea unei agenții de creație, Artboard este un “boutique” care iți oferă încredere și timp.

Întotdeauna ne găsesc deschiși clienții cu nevoi și probleme critice. Știm că ideile creative sunt o provocare, așa că venim cu soluții și rezultate vizibile, oferind un serviciu complet, un canal de diagnostic și un rezultat așteptat. Știm care este valoarea timpului. Într-o formă sau alta, mereu am adăugat un strop de culoare în colaborările noastre și suntem mândri de rezultatele aduse clienților noștri.

afis-clienti2