Warning: A non-numeric value encountered in /home2/rlaf2726/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467

Fotografie

Servicii fotografice de orice tip și editare foto profesională

Producție video

Servicii complete de producție si postproducție video

Tururi virtuale

Tururi virtuale interactive

Noi creăm imagine, continut video si tururi virtuale pentru clienți care au nevoie de soluții creative, folosindu-ne de tehnici experimentate, proprii, unice și de tehnologia de ultimă generație. Ne adaptăm nevoielor clienților și venim în sprijinul lor cu soluții și logistică pentru a-și putea îndeplini proiectele.

Principalele servicii

Fotografie

Artboard satisface toate nevoile din punct de vedere fotografic. Echipa noastră este formata din fotografi calificați, profesioniști cu o experienta de peste 15 ani, care stăpânesc toate tehnicile și modalitățile de fotografiere, avand o singură misiune: aceea de a oferi un produs remarcabil și unic.

Fiecare proiect este, în esență, diferit, iar echipa Artboard are know-how-ul și capacitățile de a se adapta cerințelor clientului, oricare ar fi acestea. Am deprins această calitate din colaborările cu multe companii de toate dimensiunile și de toate formele, oferind servicii dedicate de excelență și mentinând totodată o neutralitate între proiecte prin implementarea artistică.

Recunoastem că fotografia este mai mult decât o imagine pe o pagină și ne angăjam în toate formele de comunicare vizuală producătoare de imagini de produs, de imagini portret, corporate, de locații și pentru evenimente.

 • Fotografie de produs
 • Fotografii la conferințe / prezentări
 • Fotografii la evenimente sportive
 • Fotografii la concerte
 • Sedință foto corporate / portrete
 • Fotografie cu locații
Editare de Imagine

Mergem pe principiul că orice imagine publicată undeva, trebuie finisată înainte. Astfel, toate fotografiile realizate de noi pentru clienții noștri sunt editate înainte de predare. Iar pentru cazuri în care e nevoie de o manipulare avansată asupra imaginilor, echipa noastră este calificată să producă orice rezultat este dorit.

De asemenea, oferim servicii suport pentru editarea fotografiilor realizate extern.

Tururi virtuale

O foarte bună metoda de prezentare a unei locații sau a unui produs este printr-un tur virtual sau o prezentare 360º.

Tururile virtuale îți oferă posibilitatea de a vizualiza o locație dintr-o perspectivă foarte largă și este ideal pentru a prezenta spațiul ca și cum ai fi acolo, iar prezentările de produse 360º oferă clienților voștri o perspectivă completă asupra unui obiect.

Noi avem o experiență vastă în a crea aceste servicii.

Productie și postproducție Video

Producția video este un alt serviciu cu care ne mândrim. Expunerea directă a creațiilor noastre în fata audienței a rezultat într-o rafinare a produsului finit și o optimizare a serviciului de management pe partea de producție video.

Astfel, putem oferi clientilor un management superior de productie, viziune, consultanta, abordare creativă, editare, finisare, o plasare a produsului eficientă și nu în ultimul rând, timp.

Imaginile video sunt pretențioase și necesită o prelucrare mai amănunțită pentru a rezulta un produs la standardele și calitatea cinematografică.

Ce oferim:

 • Producție video corporate
 • Producție video advertising
 • Producție video comerciale
 • Producție video interna sau de training
 • Producție video de eveniment
 • Producție video pentru social media
Integrare și management servicii imagine

De multe ori este dificil să adaptezi un produs sau serviciu nevoilor voastre. Noi avem expertiza și experiența de a vă oferi consultanță, astfel încât serviciile și produsele pe care le achiziționați să se potrivească perfect canalului vostru de difuzare și să aveți un maxim de expunere.

Pe parte de producție, oferim servicii de suport pentru realizarea proiectelor voastre. Astfel, nu va trebui să vă bateți capul cu problemele legate de găsirea actorilor, a locațiilor, catering, make-up, etc.

Putem să te ajutăm cu ceva?

Dacă ai nevoie de unul sau mai multe servicii pe care noi le oferim, contactează-ne pentru mai multe detalii.

Contactează-ne!